> Contactează-ne

Lama oscilantă

Aceasta este destinată pentru tăierea buruienilor, cultivarea și pregătirea solului înainte de semănat. Lama este ascuțită pe orizontală, pe cele două părţi ale sapei, inclusiv pe părţile verticale. Partea orizontală a lamei se deplasează paralel cu suprafața solului și este de până la 8 - 10 de ori mai eficientă decât o sapă normală. Marginile ascuțite vertical fac posibilă lucrarea la apropiere faţă de plantele cultivate, fără a perturba creșterea acestora. Obstacolele, cum ar fi rădăcini sau pietre, pot fi trecute cu doar o tragere scurtă, rapidă către în spate a sapei. Această acțiune ridică lama oscilantă aproximativ 3 cm.

Cultivatorul

Acesta este conceput pentru prelucra solul în vederea menținerii umidităţii și pentru spargera crustei de suprafaţă. Este folosit şi pentru a amesteca compost, gunoi de grajd sau îngrășăminte în sol. Dinţii sunt fabricaţi din oțel aliat.

Date Tehnice:

  • Lăţime: 200 mm (8")
  • Greutate: 1.06 kg

Plugul

Plugul este conceput pentru a realiza brazde pentru plantare, însămânțare sau irigare. Acesta poate fi folosit pentru a acoperi marginile de straturi de foi de material plastic, folosit la mulcire. Acesta este conceput pentru a fi utilizat în sol bine pregătit. Nu este recomandat să fie folosit în sol nepregătit pentru că ar necesita mult efort din partea utilizatorului.

Date Tehnice:

  • Lăţime: 200 mm (8")
  • Greutate: 1.06 kg

Start / Produse / Video / Despre noi / Contact

Copyright © 2022 Tele Kappa SRL. All rights reserved.